Laden Evenementen

Deze bijeenkomst vindt onder huidige omstandigheden in aangepaste vorm plaats. Wij houden daarbij anderhalve meter afstand. Wordt de regelgeving aangescherpt, zullen wij deze bijeenkomst conform de richtlijnen verder aanpassen of annuleren. Wij raden risicogroepen aan om nog niet deel te nemen. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.

Op deze mooie zaterdag zijn wij van harte welkom in Beek voor een laagdrempelige bijeenkomst voor (vermoedelijk) hoogbegaafde volwassenen in en rondom het prachtige Limburg. In deze ontspannen setting is alle ruimte voor verbinding, uitwisseling en informatie over hoogbegaafdheid en wat er allemaal nog meer ter sprake komt.

Het doel van de bijeenkomst voor hoogbegaafde volwassenen is om op regionale schaal voor verbinding te zorgen. Natuurlijk ben je ook welkom als je niet uit Limburg komt.

Je bent welkom vanaf 14.00. Hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening. Laat van tevoren weten of je erbij bent.

Meer informatie en aanmelden via onderstaand formulier.

Niet akkoord met COVID-19-maatregelen, privacyverklaring en huishoudelijk reglement? Je aanmelding wordt dan niet naar de organisatie van deze bijeenkomst doorgestuurd. Je aanmelding is daarmee onsuccesvol: wij kunnen je dan niet verwelkomen.

Ik wil op de hoogte blijven van artikelen, evenementen en updates >

Ik zoek regionale contacten via Facebook of WhatsApp >

Go to Top